Hoppa till innehållet Hoppa till navigeringen Hoppa till början av sidan

Bäst i Jajja Communications SEO-test
för E-handelsverktyg


Vårt CMS och E-handelsverktyg är så bra och flexibelt att vi förtjänat titeln Bäst. Och bara en kan vara Bäst i Test! SiteSmart var enda verktyg som kunder erbjuda full funktionalitet i grundversionen av verktyget, helt utan extra konsulttjänster.

Hos oss kostar det inte extra

Vi är dock inte nöjda med att vara bäst i test utan fortsätter hela tiden vårt utvecklingsarbete med tillgänglighet, flexibilitet och funktionalitet. Andra aktörer tar ofta extra betalt för att du ska få tillgång till moduler för att sökoptimera kundens hemsida. Hos oss finns allt detta i grundversionen. Vi tycker det ska vara en självklarhet att sidan ska vara fullt tillgänglig och sökbar när du levererar detta till din kund.

När du samarbetar med oss får du kontroll över design, SEO, funktionalitet samt priset - det blir lätt att offerera din kund. Vi har fasta priser på verktyg. tilläggsfunktioner och moduler. Du eller kunden kan själv, genom en knapptryckning, aktivera önskade funktioner.  Du behöver inte skriva en enda rad med kod, enklare än så kan det inte bli.

Senast publicerad: 140131 | Powered by SiteSmart