Hoppa till innehållet Hoppa till navigeringen Hoppa till början av sidan

SiteSmart är billigare än gratisverktyg som WordPress, Joomla och Drupal - vi till och med utmanar dem gällande priset


Hur kan någonting vara billigare än gratis? Jo för dig som byrå innebär det att du slipper alla tekniska problem och support i handhavande, det fixar vi. Vi framtidssäkrar hemsidan och tar ansvar för leveransen, vilket innebär att ni kan fokusera på innehåll - det tjänar både ni och er kund på.

Gratis är gott...

En gammal utsliten klyscha som kräver en del eftertanke. Det finns flera bra system där källkod är helt gratis, det krävs dock oftast en betydande kunskap i programmering för att lyckas. Det som sällan pratas om är dock vem som tar ansvar för leveransen. Vi tar alltid fullt ansvar för verktygets funktionalitet gentemot dig och din kund, det kommer inga lustiga överraskningar i efterhand. Vi ser till att verktyget uppgraderas löpande för att svara upp mot de krav som ställs på internationell kodstandard.

Vi ser även till att du och din kund får support i handhavande. Vi har en bra supportsida med instruktionsfilmer, allt på svenska. Vi finns via e-post, telefon och live chat.

Sist men inte minst

Säkerhet är något som det pratas mycket om idag. SiteSmart har valt att samarbeta med mycket bra aktörer gällande webbhotell. Vi kräver dessutom dedikerade servrar där inga andra system får placeras. Vi har därmed kontroll över säkerhet och drift, inga överraskningar här heller.

När fick ni provision från WordPress senast?

Er kund vill ha en helt vanlig hemsida fylld med text, bild och annat. Ni vill arbeta fram en riktigt snygg design och leka lite med bildspel, tabeller och typografi - en ganska vanlig byråleverans.

SiteSmart verktyg

SiteSmart CMS:
Bildspel:
Layouttabeller:
Typografi/färg, inkl Google webfonts:
SUMMA:

Kund

12.000:-
1.500:-
1.500:-
1.500:-

16.500:-

Ert pris

6.000:-
450:-
450:-
450:-

7.350:-

Ni tjänar därmed 7.350:-* i provision

Vi ombesörjer webbhotell, e-post, ompekning, sätter upp och konfigurerar verktyg. Vi ser till att allt tekniskt fungerar och tar ansvar. När ni levererat till er kund kan de gå utbildning hos oss. Vi tar sedan alla supportfrågor så att ni kan fokusera på nästa updrag.

*De flesta kunder växer

Om er kund har behov av att växa och beställer ytterligare funktionalitet hos oss så har ni givetvis provision på det också. Ni äger kunden - vi verktyget. Av erfarenhet vet vi att ni i genomsnitt kommer att tjäna ytterligare ca 3.000:- inom 3 år på våra verktyg, det är en lönsam affär.

Senast publicerad: 140131 | Powered by SiteSmart