Hoppa till innehållet Hoppa till navigeringen Hoppa till början av sidan

Tillgänglighet är viktig, SiteSmart fungerar i alla plattformar


En självklarhet idag är att både hemsida och hemsidesverktyg ska vara tillgängligt oberoende av operativsystem. Med SiteSmart kan du arbeta med från vilken plattform som helst, gärna via din iPad eller smartphone, ute på resa eller hemifrån soffan.

Du har med stor sannolikhet en iPad

Som designer sitter du säkert och arbetar på en Mac-dator, det gör de flesta byråpartners till oss. Vi är självklart noga med att allt ska fungera i alla OS/plattformar. I obbet och med dig på fritiden har du med stor sannolikhet en iPad och en smartphone. Du kan självklart använda dessa för att jobba med kundens hemsida. Är du ute på jobb, står på en mässa och en kund ringer om en brådskande uppdatering av hemsidan, ta det lungt, du kan jobba med sidan via din mobila enhet.

Responsiv webb

Ett nytt uttryck som tagit fart då antalet smartphones och surfplattor skjutit i höjden. SiteSmart har lösningar även här, vi har självklart en modul där du och kunden kan skapa och underhålla sidor anpassade för den mobila surfaren. Vi har dessutom mobilanpassad e-handel för webbutiken.

Senast publicerad: 140131 | Powered by SiteSmart