Hoppa till innehållet Hoppa till navigeringen Hoppa till början av sidan

SEO Sökmotoroptimering i världsklass - SiteSmart, verktyget som är bäst i test.


Sökmotoroptimering handlar om att öka relevansen av innehållet på en hemsida mot önskade sökord genom att vara tydlig med vad sidan handlar om, och att öka dess popularitet genom länkar. Några viktiga faktorer är sidtitel, sidadress (URL), rubrik (h1) samt länktitlar. Självklart är det viktigt att allt innehåll är tillgängligt.

Sökmotoroptimering SEO

Sökmotorerna jobbar hela tiden med förbättringar och strävar efter att skapa en så relevant träfflista som möjligt för de som söker information. De sökord eller sökfraser som används vid sökning är nyckeln till vilka hemsidor som presenteras i träfflistan (den organiska listan). Överenstämmer sökordet/frasen på ett bra sätt med hemsidans innehåll kommer hemsidan att presenteras i träfflistan. Med vårt hemsidesverktyg optimeras din hemsida samtidigt som du lägger till sidor och skapar innehåll vilket hjälper dig att positionera din hemsida i sökmotorer som Google. Du får automatiskt hjälp med att definiera sidtitel, webbadress (URL) och sidbeskrivning. När du sedan lägger in en rubrik som överenstämmer med sidnamn på respektive sida är första steget i en relevansoptimering genomförd. Du kan på så sätt påverka och se hur webbsidan kommer att presenteras i sökmotorerna

Du kan känna dig trygg

Utöver de två mest grundläggande faktorerna, relevans och länkar, behöver man även titta på sökmotorernas möjligheter att korrekt hitta och indexera allt innehåll, ofta finns det tekniska problem som gör det svårare för sökmotorn att förstå vad sidan handlar om. SiteSmarts verktyg genererar kod som följer alla principer för tillgänglighet. Koden följer webbstandard W3C (validerar) samt innehåller viktiga funktioner för att besökare med funktionshinder kan surfa på din webbsida.

Senast publicerad: 140131 | Powered by SiteSmart